Jsi v prváku nebo druháku magisterského studia a přemýšlíš, co budeš dělat po státnicích? Chceš znát všechny možnosti uplatnění? Navazující doktorské studium je jednou z nich! Bavila Tě práce na bakalářce a baví Tě práce na diplomce? Láká Tě akademické prostředí a výzkum? Přilnul jsi ke svojí alma mater a chceš být i nadále její součástí?

V tom případě se připoj na naši „plus-mínuskovou“ neformální přednášku a besedu o doktorandském studiu na ČVUT FEL očima právě studujících doktorandů. Dozvíš se, co vlastně skutečně obnáší doktorské studium, co děláme běžný pracovní den, kolik hrnků kafe denně spotřebujeme a také na jakých zajímavých výzkumných projektech spolupracujeme! Také naťukneme, kolik to stojí nás (nervů) a kolik to (na oplátku) stojí naši fakultu 😉

O doktorátu na FELu Ti budou povídat doktorandi Petr Veselý z katedry elektrotechnologie, Míša Makešová a Lukáš Dvořáček z katedry ekonomiky, manažerství a humanitních věd a Tomáš Drábek z katedry měření. Jako speciální host se k nám také připojí přímo ze stáže v Německu doktorand Ondra Šefl z katedry elektroenergetiky, který má připravený speciální vstup o zahraničních možnostech doktorského studia. Krátce také k doktorskému studiu promluví proděkan pro doktorské studium doc. Milan Polívka.

Budeme se na Tebe těšit na platformě MS Teams 9. dubna 2021 od 9:00.


0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *