Protože se již výuková část tohoto neobvyklého semestru nachýlila ke svému konci, a noví studenti tak chtěli znát odpovědi na otázky, co je čeká dál, uspořádali jsme pro ně 15. prosince 2020 online přednášku HELP! Vol. 2, navazující na předchozí úspěšnou přednášku s úvodem do studia na FEL ČVUT, která proběhla v září.

Starší studenti z klubu +/−FEL je seznámili s tím, jak probíhá přihlašování na zkoušky, jak obvykle probíhají samotné zkoušky, na co si je potřeba dát pozor při zápisech do dalšího semestru nebo na koho se mohou v případě potřeby obracet. Poskytli jim také řadu odkazů na stránky s informacemi, které jim mohou usnadnit nebo zpříjemnit jejich další vysokoškolský život. V neposlední řadě byl ponechán široký prostor pro dotazy, kterých se sešlo opravdu velké množství.

Zájem byl, stejně jako o minulou přednášku, vysoký, zúčastnilo se jí okolo 60 studentů. Ale i ti, kteří virtuálně přijít nemohli, nezůstali zkrátka, neboť přednáška byla nahrávána a je dostupný její záznam. Děkujeme jim za tak vysokou účast, přejeme jim krásné Vánoce a hodně úspěchů u zkoušek a těšíme se s nimi při dalších aktivitách na viděnou.

Kategorie: Novinky

0 komentářů

Napsat komentář

Avatar placeholder

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *