Ve čtvrtek 27. dubna 2023 jsme na Fakultě elektrotechnické ve večerních hodinách uspořádali již 3. šachový turnaj. Účast byla ohromná, dorazilo 36 hráček a hráčů. Turnaj probíhal naším již tradičním systémem – 10 kol švýcarského systému, 3|2 blitz. Hráči používali vlastní šachové hodiny, většinou ve formě mobilních aplikací, a mnozí také přinesli své šachovnice. Bez této pomoci by jich nebylo dost pro konání turnaje, všem tedy děkujeme.

Na prvních příčkách se umístili Peter Puškár (10b), Valentin Marcel (9b) a Ruslan Agishev (7b). Odměněn byl i Illia Kryvoviaz (7b), který skončil velmi těsně čtvrtý. Vítězům gratulujeme, odměnou jim byly FEL hrnky, ponožky a jiné, za jejichž poskytnutí patří díky PR oddělení FEL.

Účastníci také při přihlašování na turnaj odhadovali to, kolikátí skončí. Nejlépe se trefil vítěz Peter Puškár. Ocenili jsme i hráče s nejhorším odhadem. Účastníci mohli doplňovat síly pizzou a chipsy, na zapití měli k dispozici colu a džusy. Turnaj proběhl bez větších problémů a rádi jsme poskytli příležitost pro mnohé nováčky zkusit si tuto královskou hru. Rádi se s vámi uvidíme někdy příště.

Kategorie: Novinky