FELikonoce jsou za námi a my moc děkujeme za velkolepou účast!

Ve čtvrtek 6. 4. se sešlo přes 50 studentů, zaměstnanců a členů klubu +/-FEL, aby spolu kreativně oslavili blížící se Velikonoce. Největším trhákem bylo zajisté zdobení vajíček, ve kterém hrály velkou roli elektronické součástky. Pod rukama těch nejkreativnějších účastníků tak vznikala nejen klasická vajíčka, ale i nejrůznější postavičky (jednu takovou můžete najít pověšenou u naší nástěnky mezi prvním a druhým patrem).

Velkému nadšení neuniklo ani skládání origami, kde se během chvilky zrodilo velké množství králíčků, slepiček, kuřátek a tulipánů. Zejména návody na tulipány a králíčky otestovaly trpělivost a šikovnost zúčastněných, protože obsahovaly netriviální krok „nyní nafoukněte“. Pokud byste si chtěli doma vyzkoušet, jak náročné a zábavné to bylo, tak veškeré návody naleznete zde.

Na závěr nelze opomenou nejdůležitější část každé akce – jídlo! K dispozici byly velikonoční perníčky, které jen čekaly na ozdobení polevou. Zde se opravdu projevilo pravé „FELácké já“ přítomných a mimo kuřátka a vajíčka vznikl pod dohledem studentů (nejen) z EK i elektrický obvod. Mimo to bylo připraveno ke konzumaci několik kilo bramborového salátu (díky Martine!) a domácí buchty (díky Terčo a Arlo!), které zmizely do posledního drobečku.

Doufáme, že jste si všichni FELikonoce řádně užili a těšíme se na vás zas někdy příště!

Kategorie: Novinky